3 metode sa faci (mai multi) bani cu magazinul tau online – mini curs gratuit de comert electronic strategic

la un moment dat am avut o intalnire foarte interesanta si am tras repede un videoclip ca sa nu uit subiectele abordate (cum fac si cu restul video-urilor de pe canalul de youtube omonim).

ulterior m-am uitat la film si desi sunt multe de imbunatatit m-am gandit ca sunt si multe de invatat din el (nefilmand dupa un anumit plan ci improvizand pe parcurs zici ca am ADD…ceea ce poate si am… de cele mai multe ori 🙂 ).

anyhow – video-ul are 45 de minute, o gramada de informatii daca chiar pierzi bani cu magazinul tau online sau vrei sa faci mai multi si ma gandeam sa fac un soi de mini-curs unde asta sa fie pilotul.

daca nu sunteti interesati direct dar stiti pe cineva interesat puteti tagui in comentarii sau da share (public/privat/email) sau da like ca sa vada.

eu voi filma urmatoarele episoade (usoare, 5-10 minute fiecare) bazat STRICT pe feedbackul constructiv primit.
vor fi gratis (asta daca se poate spune ca 45 de minute din timpul tau sunt gratis si inca 25 sa dai feedback si sa-ti revii din focus). nu am inca o pagina unde sa va abonati la ele, voi face odata cu episodul 2 si voi anunta celor care s-au abonat pe blogul meu (omonim si el 🙂 ).

filmul are o gramada de adnotari si explicatii care se vad doar pe desktop, nu si pe mobil.

ce va pot spune ca sa stric surpriza e ca doar aplicand metoda 3 ai sanse sa faci bani cu magazinul tau online. daca nu o aplici, asa sau in alta forma, se cheama ca cheltui bani cu el sau ai pur si simplu noroc (care – asa cum explic la metoda 1 – sofisticarea pietei – e trecator 🙂 ).

daca nu sunteti interesati direct dar stiti pe cineva interesat puteti tagui in comentarii sau da share (public/privat) sau da like ca sa vada toti prietenii pe care facebook ii stie interesati de textul asta lung al meu cu keyworduri alese pe spranceana 🙂 .

 

 

(1/595)